Tűzgátló ajtók-kapuk

Tűzgátló ajtók-kapuk

Prémium minőség, kimagasló szakértelem, megfizethető ár!

Tűzgátló toló-, nyílókapuk és ajtók forgalmazása, beépítése, valamint felülvizsgálata, javítása és karbantartása.

A tűzgátló ajtók tűzvész esetén rendkívüli fontossággal bírnak. Az ingatlan védelmén túl még lényegesebb szempont az emberi élet védelme. Így biztonsági szempontból számos helyen előírás, hogy tűzgátló ajtók legyenek beépítve.

Acél szerkezetű fa vagy fémborítású biztonsági bejárati ajtók. A szerkezetek különböző típusait biztonsági besorolásuk, kül- vagy beltérben történő elhelyezésük, valamint alaki és felületi megjelenésük határozza meg. Ajtók nem csak a betörés, de a tűz elleni védelem szempontjából is az egyik leggyakrabban előforduló termékek, akár az egyéni, akár a közösségi építkezések során.

Igény szerint különböző anyagú és típusú ajtókat forgalmazunk. Felületük készülhet dekorfóliás, CPL vagy HPL kivitelben.A beltéri ajtók készülhetnek fából és fémből és funkciójukból eredően lehetnek teljesen speciálisak pl. füstgátlók, tűzgátlók avagy hanggátlók.
A tűzgátló kapu, egy tűzelválasztó konstrukció, amely megakadályozza a tűz, tűzszakaszon kívüli továbbterjedését, és meghatározott ideig a keletkezett tűz hatásának ellenáll. A tűzállóság az az idő, ameddig a kapu a tűz hatásának ellenáll anélkül, hogy a tűzállósági határeseti állapotra specifikált funkciója megsérülne.

A modern építészet és folyamatosan fejlődő technika által, egyre igényesebb műszaki megoldásokat kíván az épületek tűzvédelme terén is. Ezen követelmények figyelembevételével fejlesztették ki a tűzgátló függönykaput. A berendezés megfelel mind építészetileg, mind tűzvédelmileg a legszigorúbb követelményeknek.

Szakképzett és OTSZ szakvizsgával rendelkező szakembereinkkel állunk rendelkezésükre.