Garázskapuk

Minden ami garázskapu

Garázskapuk

Forgalmazott garázskapuink megfelelnek a mai elvárásoknak mind technikailag, mind kivitelezés szempontjából. Annak érdekében, hogy a plusz költségeket el tudjuk kerülni személyesen mérjük fel a beszerelendő kapukat. Így találkozásunkkor Önnek lehetősége van kiválasztani garázskapuja színét, felületi struktúráját és motívumait.

A személyes felmérésért csak abban az esetben számolunk fel kiszállási költséget, ha a kapu megrendelésével és szerelésével nem cégünket bízza meg. Minden garázskapunk hőszigetelt. Beszereléskor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a helyiségben a lehető legkisebb hőveszteség keletkezzen.

Az általunk felmért és beszerelt kapukra teljes körű garanciát vállalunk.

Kapuink között megtalálja a hagyományostól a prémium kategóriáig bármelyiket, vagy az akár egyedi, speciális környezetbe illeszkedőt.

A legolcsóbb garázskapuk a billenő kapuk, ezek már 93 990 Ft-tól elérhetőek. Ezek szigetelés nélküli lemez kapuk. Jellemzően garázssorra. különálló garázsokra javasoljuk.

Családi házakhoz szekcionált garázskapukat szerelünk. Ezek alap ára 177 990 Ft-tól kezdődik. Mérettől, típustól, színtől függően az ár változhat. A motorizált, távirányítós kapukhoz tudunk kínálni wi-fis és bluetooth-os, vezérlésbe építhető kiegészítőt. Ezek segítségével okos telefonon illetve okos otthon rendszeren keresztül működtetheti elektromos kapuit. Alapára jelenleg 49 900 Ft.